Vacature Buurtbegeleidger Buurkracht

De Friese Milieufederatie (FMF) werkt aan een mooi en duurzaam Fryslân. Samen met haar partners Doarpswurk en Us Koöperaasje ondersteund zij, middels de Energie Werkplaats Fryslân, lokale initiatiefnemers op het gebied van lokale, duurzame energieproductie en energiebesparing. Vanaf januari 2017 wordt vanuit de Energie Werkplaats Fryslân met succes het programma Buurkracht uitgevoerd. Buurkracht stimuleert bewustwording en energiebesparing door vrijwillige buurtinitiatieven op te starten en te begeleiden op het gebied van energiebesparing in hun buurt.

Voor de verdere uitbreiding van Buurkracht in Fryslân zijn wij op zoek naar een buurtbegeleider. Als buurtbegeleider enthousiasmeer je buurtbewoners om in hun buurt energiebesparingscampagnes op te zetten en je begeleidt en ondersteunt hen hierbij, zodat zo veel mogelijk buurtbewoners samen aan de slag gaan met energiebesparing. Je genereert contacten met nieuwe buurtinitiatieven en volgt deze op. Daarnaast bouw je zelfstandig een netwerk op binnen gemeenten, dorpsbelangen, wijkraden en energiecoöperaties. Je beweegt je makkelijk tussen deze verschillende stakeholders en weet de belangen van de energiebesparingspropositie goed over te brengen.

Interesse? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae naar info@friesemilieufederatie.nl

Voor inlichtingen over de vacature kan contact worden opgenomen met de Friese Milieufederatie via 058 – 760 0760. Acquisitie n.a.v. van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klik hier voor het gehele FUNCTIEPROFIEL

Klik hier voor de TIJDSPLANNING

Over de auteur

EWPFRL@dmin

Bekijk alle posts