Aldeboarn pakt energiebesparing in de volle breedte aan

De actie “Adopteer een zonnepaneel” van de Enerzjy Koöperaasje Aldeboarn (EKA) heeft zijn doel bereikt: Alle 108 zonnepanelen zijn geadopteerd. Buurkracht ondersteunt EKA bij de communicatie en marketing van het project.

28 februari 2018

Op 23 februari lieten de bewoners van Aldeboarn zich in Café Post bijpraten over isolatie, zuinige installaties en het postcoderoosproject op het dak van dorpshuis De Jister. Er was groot nieuws: alle 108 zonnepanelen zijn geadopteerd, het project kan van start. Ook kregen bezoekers een bijzondere uitnodiging van Cor Dijkstra, de ‘groenste’ Aldeboarner. Ter inspiratie mag iedereen komen gluren in zijn energieneutrale woning. Meld je eerst even aan via de buurtpagina of per e-mail. 

Lees meer (via buurkracht.nl)

Over de auteur

EWPFRL@dmin

Bekijk alle posts