Inspiratiebijeenkomst groot succes.

Afgelopen dinsdagavond 28 maart was de eerste inspiratiebijeenkomst van de Energiewerkplaats Fryslân een groot succes! Meer dan 40 personen hadden zich opgegeven om kennis te maken met de Energiewerkplaats en om geïnspireerd te raken op de gebieden van visievorming, energiebesparing en energieproductie. Simon Visbeek, Klaas Bijlsma en Roderik Wuite gaven een presentatie aan een volle zaal over de Postcoderoos regeling en over de SDE+. De aanwezigen bij energieproductie hadden veel vragen, vooral ook over zonneparken. In een andere zaal gaf Buurkracht een presentatie over hoe je samen met je buurt op een leuke manier energie kunt besparen. Niet alleen besparen is belangrijk, maar ook de bewustwording. Buurkracht startte met een quiz over energieverbruik die nog behoorlijk pittig bleek te zijn!

Was u aanwezig en wilt u de presentaties ontvangen? Mail dan naar Jornt. Op 11 april starten we met de Postcoderoos klassen, zelfde locatie, zelfde tijd.

C8BqooFW0AE_uIo

Over de auteur

Jornt Elzinga

Bekijk alle posts