Netwerkevent energiecoöperaties en e-deelauto’s

Tijdens de Elfwegentocht laat Friesland zien dat fossielvrij reizen nu al mogelijk is. En de rest van Nederland doet mee. Op 11 juli reist provincie Gelderland naar Friesland. Gelderland en Friesland hebben iets gemeen: héél veel energie coöperaties!

Friesland heeft een ambitieuze duurzame projecten zoals de Elfwegentocht en het grootste coöperatieve zonnepark. Provincie Gelderland is op haar beurt weer verder met elektrische deelauto’s. Vandaag kunnen energie coöperaties van Friesland en Gelderland kennis en ervaringen uitwisselen.

U bent van harte welkom op 11 juli, om 13.30 op het Griene Nest, Bosweg 1 Sumar. We verwachten u graag fossielvrij en auto delend om zo min mogelijk gebruik te hoeven maken van de laadinfrastructuur in Garyp. De Gelderlanders hebben uiteraard voorrang bij de laadpaal, om zo ook hun reis naar huis weer mogelijk te maken.


U kunt uzelf aanmelden voor het evenement via www.elfwegentocht.nl/11juli

Wilt u graag een stand, neem dan contact op met hanneke@elfwegentocht.nl

Bekijk de uitnodiging voor meer informatie.

Over de auteur

EWPFRL@dmin

Bekijk alle posts