Warm Heeg logboek online

Aardgasvrij worden met een collectieve warmtevoorziening voor het hele dorp, daar draait het om bij Warm Heeg. 

Warm Heeg wil via de logboeken hun ervaringen en producten delen met een ieder die daar belang in stelt. Van elke afgeronde projectfase hebben ze een ‘roadmap’ gemaakt die schematisch weergeeft welke projectonderdelen en mijlpalen in die betreffende fase plaatsvonden. Ze vertellen hun logboekverhalen aan de hand van deze roadmaps. In de teksten zitten links naar websites en documenten die verder op de materie ingaan. Daarnaast kunt u op elke pagina doorklikken naar een aantal ‘lessons learned’ die ze voor u op rij hebben gezet.

Bekijk het logboek op de website van Warm Heeg


Afbeelding: Afbeelding van Warm Heeg, Creative Commons alleen voor niet-commerciële doeleinden