Stimulering Duurzame Energieproductie +(SDE+)

De subsidieregeling Stimulering Duurzame Energieproductie +(SDE+) biedt de mogelijkheid voor lokale initiatieven om een groter zonnedak of zonnepark te realiseren. Om hier gebruik van te maken is het van belang dat je op tijd voorbereidingen treft.

De SDE+ in 2016 bevat 8 miljard euro dat in twee fases wordt verdeeld door middel van een veiling. Projecten kunnen inschrijven op een laag subsidie bedrag dat steeds hoger oploopt. Deze inschrijvingen zijn in maart en september 2016.

De energiewerkplaats begeleidt verschillende initiatieven in het proces rond de aanvraag van de SDE+ subsidie. De voortgang van dit proces staat op deze website. Meer info over de SDE+ regeling is te vinden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

 

 

Over de auteur

EWPFRL@dmin

Bekijk alle posts